Spring til indhold

Om os

Vi er Simon Schmidt og Folmer Klejstrup. Professionelle ærlige håndværkere du kan stole på!
Vi er detaljeorienterede tømrer- og bygningskonstruktør, der sætter en ære i at lave et godt stykke håndværk og har fagligheden i orden.
Herudover sørger vi løbende for at holde os ajour indenfor vores fagområde og har også både erfaring og teoretisk uddannelse indenfor bygningskonstruktion og byggesagsbehandling.

Her kan du eventuelt læse hvad journalisten skrev, da han kiggede forbi:

Bonderøve med jysk forsigtighed

“Både Simon Mølgaard Schmidt og Folmer Klejstrup er født og opvokset på landet.

Der var ikke langt fra tanke til handling, så vi startede 1. juli. Vi havde egentlig ingen tanker om, at vi startede midt i coronapandemien, for hvis man kan få et nystartet firma til at lykkes i, hvad man må betegne som krisetider, så kan det også kun gå godt i opgangstider.

Førstnævnte er i dag bosat i en villa på Kærvejen i Uldum med sin kæreste og seksårige datter, mens Folmer Klejstrup bor i Aale med sin hustru og fire børn.

At de begge har rødder i lokalområdet, håber de, at eventuelle kunder ser som et plus – for det gør de i al fald selv.

– Vi vil drive firmaet på dét, man kan betegne som jysk forsigtighed. Vi skal ikke ud at lease store, fine biler og gå at tro, at vi er store kanoner, siger Simon Mølgaard Schmidt.

– Vi tror, vi kan vinde projekter på, at vi er nogle lokale bonderøve, som er helt nede på jorden. For os handler det om kvalitet, overholde aftaler og altid levere en god og solid arbejdsindsats, påpeger de.”

Læs mere på Ugeavisen.dk eller i Tørring Folkeblad.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad er 7+4?